Jansjö från IKEA kom på besök

IKEA Jansjö LEDHelgen som var spenderade jag en ynka timme med att snurra runt på IKEA helt ensam (tillsammans med tusen andra köpgalna norrmän) utan sambo och barn och kom hem med bland annat två lampor som heter Jansjö. En till mig och en till sambo. Nu kan vi äntligen läsa i sängen igen, i ungefär en månad, tills bebisen behagar ploppa ut. Jag slipper då ligga med taklamporna tända för att kunna läsa något, och slipper ligga och surfa på mobilen innan jag ska somna. Jag läste någonstans att det blåaktiga skenet från diverse mobiler stör det naturliga melatoninet i våra kroppar som gör oss trötta, vilket innebär att det är svårare att somna. Det tror jag faktiskt på, då jag verkligen måste ha mörkt i mitt rum för att jag ska kunna bli sömnig. Mörk och kallt ska det vara.

Men innan jag somnar så ska jag läsa mina tidningar i skenet av min nya lampa. Precis som vilken vanlig människa som helst.

IKEA Jansjö LED 2

2 reaktioner på ”Jansjö från IKEA kom på besök

  1. Sååå fin lampe! Skulle gjerne hatt nattbordlamper vi også, men trenger noen som kan festes på veggen, og så er det hundre andre ting som må prioriteres først.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s