Elite Hotel i Stockholm

sängen
På min födelsedag fick vi veta att min sambo kunde få några dagar ledigt så vi kastade oss in i bilen och körde hela vägen från Oslo till Stockholm i ett nafs. Vi hade bokat hotellrum på Elite Hotel Arcadia mellan Östermalm och Vasastan och anlände ganska varma och redo för att sträcka ut oss i en skön säng. När vi kom fram till hotellet blev vi välkomna med ett varmt leende och lite målarböcker till sonen. Rummet låg bara en våning upp från foajén och när vi kom in väntade ett stort rum på oss. Sängen var helt fantastisk, och badrummet likaså.

badrummet
Vi vilade i sängen alla tre framför TV:n och fräschade sedan upp oss för att gå ut och äta en födelsedagsmiddag. Eftersom vi inte tittat ut någon restaurang bestämde vi oss för att vi skulle äta på hotellet den dagen, och så traska vidare dagen efter till ett annat ställe. Det gjorde vi helt rätt i, för uteserveringen (som ni kan se under) var helt fantastisk, servicen var oklanderlig och maten var ljuv. Min sambo sade att det var den bästa biffen han ätit i sitt liv, och när han komplimenterar mat – då är det allvar. En hängmörad entrecôte med flingsalt och haricot verts, egengjorda pommes frites och bearnaisesås som var godare än min sambos.

uteserveringen
Det här är inte första gången vi semestrar i Stockholm, vi har bott på andra hotell tidigare. Hotel Birger Jarl har vi bott på flera gånger, men nu var det dags för ett nytt hotell.
Jag är inte besviken alls! Priset var överkomligt för att vara en sådan sen bokning, hotellfrukosten var god (minus att de inte hade pannkakor), personalen var väldigt trevlig och sängen var så skön att jag var tvungen att ta farväl med den innan vi åkte hemåt.

far och son
Gröna Lund nästa. Där hände det grejer må ni tro!

mor och sonHej mage!

En reaktion på ”Elite Hotel i Stockholm

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s