Semester i Sverige del fem

Vi hade bestämt oss för att resa hemåt via Gränna, och checkade in på Grännastrandens Camping, en betydligt fräschare camping än den i Vimmerby. Efter att vi slagit upp tältet åkte vi och åt svensk pizza (OMG så gott!) och kikade litegrann på alla butiker på den största gatan. Sedan slocknade vi alla tre i det sköna tältet och sov som stockar tills vi vaknade av blåsten vid åttatiden. Vi duschade i sköna duschar och vek ihop tältet i blåsten medan sonen kollade film i bilen och gottade sig. Så gick vi längs gatan och köpte polkagrisar hos Polkapojkarna. Det är väl värt ett besök, man får smakprov när man kommer dit och de har paketpriser på alla möjliga slags godis.

När vi hade handlat färdigt gick vi på café Gränna Knäcke och åt varsin smörgås innan vi begav oss hemåt. Det var underbar inredning, och jag kunde inte låta bli att knipsa lite, även om jag tycker det är pinsamt att fotografera bland folk.

Sen åkte vi hemåt, besökte massa loppisar på vägen och kom hem med alltför mycket saker att bära upp och packa upp.
Tack för att ni ville följa med på denna semester med mig. Jag inser att jag borde fotografera ännu mer för att kunna visa lite flera saker, men är ganska enkelriktad i mitt fotograferande och tar bara upp kameran under vissa tillfällen. Jag ska försöka ändra på det. Hoppas ni gillat bilderna i alla fall!

Nu ska jag njuta av min sista semesterdag.

2 reaktioner på ”Semester i Sverige del fem

  1. Vad härligt att vara på semester och så nära du är mig nu! Eller då!

    När det gäller macrofotografering så använder jag aldrig någonsin stativ. Det skulle vara helt omöjligt när det gäller insekter, fjärilar och djur i övrigt. Nä, det som behövs är stort STORT tålamod och avvakta och prata lite försiktigt med djuren/insekterna och absolut ha ett bra macroobjektiv, gärna med så lång brännvidd som möjligt, jag har 100 mm! Men när man får till det är det superkul!! :O))) Kul att du gillar mina bilder!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s