Upp och ner

Vi håller på att buda på en lägenhet, så vi har stannat inne idag och bara fått ont i huvudet och magen efter varje samtal. Vi måste fortfarande vänta tills imorgon eftersom banken som vi har lån i inte behagade svara när mäklaren ringde för att få bekräftat att vi faktiskt har lån. Dessutom är det förköpsrätt på lägenheten så även om säljaren accepterar vårt bud så är det inte säkert att vi faktiskt får lägenheten.

Den är stor, ljus och fin. Det tar tio minuter för mig att komma till jobbet, det finns dagis och uteplats till förbannelse. Helt perfekt för oss.

Så idag bjuder jag på en bild på en karusell. Vår dag har varit lite som att åka karusell. Upp och ner, i en rasande fart. Och man mår lite illa efteråt.

11 reaktioner på ”Upp och ner

    • Nej fy. Det är det värsta som kan hända, förutom att man få sjukdomen själv. Men det är ju pest eller kolera. Hoppas att det hjälper med behandling och att personen blir frisk snart.

  1. Så spennende, hvordan gikk det? Det er hardt for magen og kroppen å by på hus 😉 Bildet til var veldig kult, og ikke minst illustrerende for hvordan det kanskje føles!

    Jeg har fått sånn instagram, brukernavn missmvintage. Så får vi se om jeg blir å bruke det noe særlig 😉

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s