Blogg

Det finns så många skitbloggar som handlar om ingenting. Och det finns så många bra bloggar som är så fantastiska att läsa. De skriver om fotografering, barn, kläder, naglar smink och hår, hästar, bilar, politik och sex. Några inspirerande bra, andra inte så bra. Det finns vackra bilder, konstnärliga bilder och amatörbilder. Några tagna med webbkamera eller mobilkamera så man knappt ser vad bilden föreställer. Andra bilder som är så vackra att man får tårar i ögonen och hjärtat sväller lite i storlek.
Det finns bloggare med flera tusen läsare, och några andra bloggar med familjen som läser. Det finns specialiserade bloggar och bloggar som handlar om ingenting. Det finns tråkiga och roliga och spännande och irriterande bloggar.

Jag är glad att jag lever i ett samhälle som bloggar. Det ger mig så mycket. Samtidigt önskar jag att jag kunde leva utan dator. Den tar upp mycket kvällstid då jag egentligen borde slappna av och förnya energin i kroppen.

Länge leve bloggen. Och länge leve min blogg också.
Hihi.

2 reaktioner på ”Blogg

  1. Helst av allt skulle man vilja ta fram ett sällskapsspel. Men datorn är min avkoppling på kvällarna. Jag flyr in i bloggens värld, precis som dig så läser jag läser allt från ämnesbloggar till små bloggar. Kram!

    • Ja, det är väl en form av avkoppling det också. Men ibland tycker jag bara att alla borde stoppa och inte skriva blogginlägg på två dagar så man inte missar något.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s