Sun is shining, weather is good

Bild på syster på hennes bal.

Nej här kan man ju inte sitta. Ut i solen med er. Jag har rakat benen så nu ska jag presentera mina stockar för UV-strålar. Argh!!, kommer de säga då och kisa in i solen.
Skål för en fantastisk lördag!

3 reaktioner på ”Sun is shining, weather is good

  1. >Hehe, Den korrekta titeln är Serviceassistent men när jag säger det tror dem flesta att jag jobbar inom vården så jag använder själv ordet hemstäderska 🙂 Här där jag bor (mindre stad på 70.00 invånare) är det ganska billigt, bara 177 kr i timmen så tillochmed jag skulle ha råd med det och har funderat på det men kom fram till att jag har waay to stort kontrollbehov för att låta någon annan sköta städningen haha :DPå tal om att du sökte efter städtips som förenklar i vardagen kan jag rekomendera en bok som heter "Enkla knep för ett fläckfritt hem" av Bridget Bodoano. Den tar upp saker som man själv inte ens tänkt på, ger fakta som får en att vilja städa och enkla lösningar.

  2. >Jag har redan skapat ett konto för att se vad/hur wp är uppbyggt. Det jag hittills har sett så verkar det ganska enkelt. Visst kommer det ta ett tag innan man lärt sig det, men det kommer nog bli bra i slutet. Nu gäller det att komma på ett bra och nytt bloggnamn, gärna kort :p

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s