Varför?

 

Jag vet att jag antagligen får höra detta, och sätter väl mig själv med skägget i brevlådan som norrmännen så fint säger, men jag undrar egentligen hur det kommer sig att 75 % av alla som besöker min blogg skyndar sig (som om de hade fått pesten) från min sida fort som fan.
Jag går ofta in på min besöksräknare för att se om det faktiskt är någon som läser mina inlägg. Ibland är det fattigt med kommentarer. Jag fiskar inte efter det nu, men det är ofta som att trycka på en knapp. Ibland har jag makalöst många kommentarer (ända uppemot 10 st.), och så kan det gå någon vecka eller två när ingen kommenterar. Är inläggen för tråkiga? Är det inte värt tiden? Finns det inga kommentarer att skriva, för att inlägget är helt oläsbart? Jag behöver feedback på mina fotografier, och det är egentligen därför jag bloggar. Mina texter är egentligen inget värt, men för att det inte ska bli tråkigt så skriver jag gärna lite också.
Jag ser också att nästan 18 % av alla som läser gärna stannar mer än en timme. Det är ju ganska fantastiskt, det blir jag glad för. Vad är det som får dig att stanna kvar?

Jag antar att jag kan lägga mig i den lilla bloggskara som bara skriver för framtiden. För sig själv, 50 år fram i tid då man läser vad man gjorde på det glada 2000-talet, och förbannar sig själv för att man inte var mer positiv.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s