Those were the days

Gårdagen var en fin lördag. Jag startade dagen med att vara först i träningsstudion där jag cyklade som en idiot och gick sedan hem och åt smörgås med ägg och avokado. Hela dagen rasade förbi i full fart med lek och skoj. Helt plötsligt skulle jag gå på fest. I målade ögonfransar och tuperat hår gick jag i kylan med Riesling vin i min väska och min 450D över axeln. Det blev många bilder, några inte lika bra som andra. Men jag fick äntligen fotografera!
Idag är det Mors dag i Norge. Jag har fått tulpaner, Coca-Cola på glasflaska och några timmar för mig själv medan jag städat loss i lägenheten.
Kort fattat: två vackra dagar fulla med glädje. Veckan som kommer blir en helvetesvecka, men jag stoppar undan söndagsångesten och njuter av att det faktiskt inte är måndag på flera timmar.

4 reaktioner på ”Those were the days

  1. >Så herlige helgedager det høres ut som du har hatt! Det kan man like :)// Tusen takk for hint om hylle. De selger dem på byporten (hjerte) Koster litt, rundt 1000kr, men har så lyst på en slik, så nå skal jeg inn til Oslo å se nærmere på dem!!! 😀

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s