F to the motherfucking O T O


Det finns dagar då jag inte har lust att göra någonting. Och det finns dagar då jag har lust att fotografera allting. Det som försvårar min lusta är att jag har ett barn att ta hand om. Hans behov går självklart först, och när jag ändå har kameran tillgänglig så blir det mycket bilder på honom. Det betyder att jag inte lär mig något nytt, för att jag inte försöker. Jag har inte tid att sätta mig in i barnfotografering eftersom jag inte har tid att rigga upp lampor och sätta ungen på plats. Det får bli spontana bilder i lägenheten som inte har så mycket naturligt ljus. Nu låter det kanske som ursäkter, men eftersom jag inte har öga för detta med fotografering, så måste jag kanske lära mig först.
Jag vill ha modeller, jag vill ha mer ljus, jag vill ha stativ och fjärrutlösare. Jag vill så mycket, men det känns som om jag kastar bort tid på detta. Jag kommer aldrig bli en fotograf, så why bother?
Jag fotograferar för att ha något att sätta upp på väggen. Än så länge sitter det bara en bild uppe i lägenheten. Och den har inte ens jag tagit.

Bummer.

4 reaktioner på ”F to the motherfucking O T O

  1. >Den ena vattendroppen ser ut som en döskalle! Coolt! :DJag tycker också om dina bilder! Alla tror att det är en professionell fotograf som tagit de bilder du tog på bröllopet! 😀 Kramar!!!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s