Flyttfirma


Nu har vi äntligen fått en lägenhet. Vi flyttar nu till Torshov, bredvid en jättestor park som vi kan spendera somrarna i. Jag hoppas att vi kan bo där så länge jag har tänkt att studera, och att vi sedan kan flytta till Sverige igen. Men vi får se vad framtiden har att erbjuda.
Då är det dags att börja flyttpacka igen. Jag börjar bli ganska duktig på det nu, så många gånger som vi har flyttat. Att packa ner ett helt rum kan ta några timmar, om jag får arbeta i fred.
Nu tar det lite längre tid, med en son som hänger runt mina ben och inte vill sova.

Så, nu är det kaos här hemma. Vi behöver all hjälp vi kan få.

4 reaktioner på ”Flyttfirma

  1. >härligt att ni hittat lägenhet. är det i oslo? Förstod inte riktigt.Tack för ditt fina inlägg på bloggen! Det värmde!Vi måste stödja varandra som föräldrar för det är ett hårt jobb!! Du klarar det fint fint!! Du är världens bästa mamma till din son!! KRAMAR

  2. >Stina: Ja, det är i Oslo, Torshov är en stadsdel.Varsågod. Vi måste som sagt stödja varandra. :)Beckymams: Yeah, selvfølgelig må jeg være med på det, når jeg mister barselgruppa min her i Moss.

  3. >Hej! DragonFaye här! Såg inte förens nu att du hade skrivit en kommentar i min blogg om astralresor. Min depression har haft en lågvattenläge så jag har varit off.. Du får gärna maila mig så kan vi diskutera saken lite där? Lite krångligt att skriva om det på din blogg i ett ämne som inte alls handlar om det. :DKram Faye!

Vad tycker du?