Pusta ut


Jag har äntligen fått fotografera av mig lite. Min svägerska kom på besök och vi åt tacos och lekte lite med snoriga sonen. Sedan fick jag fotografera henne. 350 bilder tog jag, på väldigt kort tid. Jag fick göra precis hur jag ville, hon lydde mig vad jag än sade åt henne att göra. Jag har velat fotografera henne länge, och nu hade vi bägge tid och ork.
Nästa gång ska hon sminkas och så ska vi ut på Jeløy där det finns fina bakgrunder, och då ska jag förhoppningsvis ha lärt mig lite mer om porträttfotografering.
Jag vill fotografera mera, det var så himla roligt. Mitt avtryckarfinger skriker av glädje. Äntligen någon som kan le på beställning som man slipper krypa efter för att få ta bilder.
Tack tack kära svägerska!P.S. Vad tycker ni om bilderna? D.S

4 reaktioner på ”Pusta ut

  1. >Superfina! Fina färger och fint ljus. Alla bilder du lägger upp är jättefina! Du börjar verkligen få kläm på det där med fotografering! 🙂 Du kommer få fota maaaassooooor nästa helg! hihi

  2. >Jätte fina kort! Inte lätt det där med "björklinäsan", den har jag ju komplex för ju….men men- man kan ju inte göra mycket med den saken nej. Men du är verkligen duktig Karolina! Fint ljus och allt! Bra jobbat- och väldigt kul var det!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s