Pang, nytt år

Jul och nyår gick fortare än jag hade förväntat mig. När inte julstämningen infann sig så gick julafton ganska fort. Jag och T fick nästan mer paket än barnen. Det var dock många saker som vi aldrig kommer att använda eller har nytta av. Men vi tackar och bockar.

Nyårsaftonskvällen blev mer lyckad än julafton. Tre par och en singel plus ett barn och en hund firade in nyåret i ett stort hus med massa mat och dricka. Jag puffade cigarr och jublade åt alla raketer som vi kunde se från vårt hus. Röken och alla raketerna gjorde att det såg ut som ett nystartat krig (fast det vet jag ju inte hur det ser ut, jag gissar bara) men stämningen var på topp. Lille J sov igenom hela timmen med raketer. R blev som de flesta hundar mycket rädd och kissade i ett hörn för att sedan vara helt apatisk resten av kvällen/natten.
Inga nyårslöften. Men jag kan lova mig själv att detta år ska bli ännu bättre än det förra. För det ska jag se till att det blir.

2 reaktioner på ”Pang, nytt år

  1. >Hittade hit från min blogg och ditt excellenta val på katt-namn – det blev Winston ändå.Hur kan det vara att du skriver på svenska när du bor i Oslo?Nyfiken Mette (og ikke Marit)

  2. >Winston är ett fint namn också. men om jag någon gång skaffar katt (allergisk) så ska han heta Mr Jingles.Jag är ursprungligen från en liten svensk by i Västmanland. Svenska är mitt modersmål. Oslo är en trevlig stad att flytta till när man inte har jobb. För då får man jobb. 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s