Fultal

Hej, vad är ditt Fultal?

Dina testresultat är klara

Ditt Fultal är: 108
Du tillhör Fultalsgrupp: 5

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens rekommenderationer.

Analys: Du befinner dig i en farlig situation. I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans.
Var dock på din vakt!
Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk. Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco.
Vårt råd till individer i denna situation är följande: Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor. Använd själv vita, pösiga sloggitrosor.
Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke.
Lycka till!!!

Andra har svarat…
19% totalt tillhör denna grupp.
23% av tjejerna tillhör denna grupp.
18% av killarna tillhör denna grupp.
Medelåldern i denna grupp är 31 år

Lill-Babs: Uppskattat fultal: 146
Jonas Gardell: Uppskattat fultal: 248
Paris Hilton: Uppskattat fultal: 204

Intressant. Allt detta baserat på tre uppgifter. Jag har högre fultal än Leif ”Loket” Olsson och prinsessan Madelene, men det oroar mig att vara i samma grupp som Paris Hilton.

6 reaktioner på ”Fultal

  1. >Vad skall man tro om detta. Det står att i din grupp prioriterar man sömn före sexuella behov. Och där finns Lill-Babs och Paris Hilton! Om de prioriterar något, så är det väl just sex.

  2. >Visst var det kul att läsa. Frågan är bara vilka kriterier man använt för att komma till ett så märkligt resultat. Hur de har fått Paris H och Lill-Babs att passa in i denna grupp är obegripligt om kriteriena har något med verkligheten att göra. Men jag tror faktiskt att du skall oroa dig mer för jämförelsen med Lill-Babs än med Paris Hilton!

  3. >Hjälp. Jag hade Bill Clinton och Lasse Berghagen i min grupp. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta! 😉 Saknar dig Kosa. Hoppas vi ses snart! Puss o klem

  4. >anonymous – jo, jag borde kanske oroa mig för det istället. tur att min idol Jonas Gardell och jag är i samma grupp. hehe.mosa – lasse berghagen? *jätteskratt* kul. jag saknar dig med.å – ET? lustigt. har har väl inte gjort testet? *iroooonisk*

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s